TietovisatVaihtoautotBlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan perusteellisesti käännös suomi-englanti

 • thoroughly
  us
  We are thoroughly reviewing it. Me tarkistamme sen perusteellisesti. I am sure they will do that thoroughly. Olen varma siitä, että he tulevat hoitamaan sen perusteellisesti. This matter should be thoroughly investigated. Tätä asiaa olisi tutkittava perusteellisesti.
 • rigorously
  We need strong responses, we must strengthen the legal instruments and rigorously apply those that already exist. Tarvitsemme tehokkaita toimia, ja meidän on lujitettava oikeudellisia välineitä ja sovellettava perusteellisesti jo olemassa olevia välineitä. The humanitarian context has changed profoundly in recent years, making it all the more relevant that the Humanitarian Consensus be applied rigorously and robustly. Humanitaarinen tilanne on muuttunut perusteellisesti viime vuosina, minkä vuoksi humanitaarista apua koskevaa konsensusta on entistäkin tärkeämpää soveltaa tiukasti ja tehokkaasti. It is now a matter of proceeding quickly and rigorously; that, indeed, has been stressed by several speakers here. Nyt täytyy toimia nopeasti ja perusteellisesti. Asiaa on painotettu täällä jo useamman kerran.
 • soundly
  us
  We seemed to have spent a lot of time debating amongst ourselves, rather than debating with others, on a day-by-day basis and we ended up being soundly thrashed. Näyttää siltä, että olemme kuluttaneet liikaa aikaa keskinäiseen keskusteluun sen sijaan että keskustelisimme päivittäin muiden kanssa, ja lopulta meidät lyötiin perusteellisesti. He was soundly thrashed by the semi-professional boxer.

Sanan perusteellisesti määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja