VaihtoautotBlogitViihdeTietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan perusteeton käännös suomi-englanti

 • unfoundedThis was an absurd and unfounded allegation. Tämä on järjetön ja perusteeton syytös. This fear is unfounded, as we will indeed see. Pelko on perusteeton, kuten todellakin nähdään. It is unfounded because, by definition, the repayable loans are repaid. Se on perusteeton, koska kuten nimi sen sanoo, takaisinmaksettavat lainat maksetaan takaisin.
 • false
  uk
  us
  I see no merit, therefore, in raising any false spectre of delay. Perusteeton laajentumisen lykkäämisellä pelotteleminen on näin ollen mielestäni hyödytöntä ja turhaa. false legislation, false punishmentfalse teeth
 • gratuitous
  us
  gratuitous violence
 • groundless
  us
  Apprehensions about the European Commission declining to pursue this idea are groundless. Euroopan komission epäluulo tämän ajatuksen kehittämistä kohtaan on perusteeton. While this groundless optimism in paragraph 8 is maintained, my Group is withdrawing its support for this report. Niin kauan kuin 8 kohdan perusteeton optimismi säilytetään, poliittinen ryhmäni ei voi tukea mietintöä. It considers that the request of the Pakistani Government regarding the detainees is groundless and unprecedented in international law. Neuvosto katsoo, että pidätettyjä koskeva Pakistanin hallituksen vaatimus on perusteeton ja kansainvälisen lainsäädännön kannalta ennennäkemätön.
 • ungroundedThe defendants claims are fictitious; they are entirely ungrounded in fact.Unlike coaxial cable where the outer conductor is grounded, twisted pair is usually ungrounded

Sanan perusteeton määritelmät

 • sellainen, jolle ei ole perustetta, vailla minkäänlaista perustetta oleva

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja