TietovisatHoroskooppiViihdeBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan perusteltu käännös suomi-englanti

 • well-founded
  The concern that this may lead to a brain drain is well-founded. Huolenaihe siitä, että tämä voi johtaa aivovuotoon, on hyvin perusteltu. The initial proposal of the European Commission was well-founded. Euroopan komission ensimmäinen ehdotus oli varsin perusteltu. Mrs Quisthoudt-Rowohl's proposal is a serious and well-founded one. Kollega Quisthoudt-Rowohlin ehdotus on vakava ja perusteltu.
 • justifiable
  The amount must be made specific and justifiable. Määrän on oltava tarkoin määritelty ja perusteltu. This was a justifiable response. Tämä oli perusteltu toimenpide.
 • justified
  us
  This is a justified, welcome report. Tämä on hyvin perusteltu ja tervetullut mietintö. This is a perfectly justified concern. Tämä on täysin perusteltu huolenaihe. It is not justified on ethical grounds. Raja ei ole eettisesti perusteltu.
 • well-grounded
  I should also like to mention, on behalf of my group, the PPE-DE, that we will be supporting this report, which we believe to be well-grounded. Oman PPE-DE-ryhmäni puolesta haluaisin lisäksi mainita, että kannatamme mietintöä, joka on mielestämme hyvin perusteltu.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja