VaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogitViihde

Sanan perustelu käännös suomi-englanti

 • argument
  us
  None of these arguments holds water. Yksikään perustelu ei ole pitävä. This argument is utterly false. Tämä on täysin väärä perustelu. This is a misleading argument. Tämä on harhaanjohtava perustelu.
 • rationaleThis is a rationale that shifts responsibility for protection onto the individual. Tämä on perustelu, joka siirtää vastuuta suojelusta yksilön harteille. I believe it was a Community-based rationale, and I will try to explain what I mean by that. Uskon, että perustelu pohjautui yhteisöön, ja yritän selittää, mitä sillä tarkoitan.
 • justificationThat is the clearest justification for EU-level legislative action. Tämä on selvin perustelu EU:n tason lainsäädäntötoimien tarpeelle. The economic crisis is the worst justification for not taking ambitious measures to protect the climate. Talouskriisi on huonoin perustelu sille, että ilmaston suojelemiseksi ei ryhdytä kunnianhimoisiin toimenpiteisiin. The justification given was the fact that the absence of an agreement has not produced any results either. Perustelu, joka meille on esitetty, on se, että sopimuksen puuttuminen ei ole saanut aikaan tuloksia.
 • pleaa plea for mercy
 • rationalization
 • reasoning
  us
  That was the official reasoning. Tämä oli virallinen perustelu. The response was negative and the reasoning absurd. Vastaus oli kielteinen ja perustelu järjetön. This reasoning may be superficially plausible but I find it specious. Tämä perustelu voi vaikuttaa uskottavalta, mutta minusta se on harhaan johtava.

Sanan perustelu määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja