Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista IlmainenSanakirja.fi Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Mediatiedot

Sanan pidätellä käännös suomi-englanti

  • detain
    us
    Mr President, I do not wish to detain you any longer. Arvoisa puhemies! En halua pidätellä teitä pitkään. I will not detain you much longer, ladies and gentlemen. Tässä kaikki, hyvät naiset ja herrat, en halua pidätellä teitä kauempaa. There should be a better reason for detaining an aircraft than mere suspicion. Olisi mielellään oltava hieman enemmän varmuutta kuin pelkkä epäilys, jotta ilma-alusta voitaisiin pidätellä.
  • deter
    us
  • hold
    us
    Why should 5% hold back the other 95% of trade? Miten viisi prosenttia voisi pidätellä muuta 95 prosenttia kaupasta? We will want to hold it back in the legislative procedures. Haluamme pidätellä niitä lainsäädäntömenettelyissä. I had no prior intention of holding my fellow Members up, and technology is normally very friendly to me. Tarkoituksenani ei ollut pidätellä kollegoitani, ja tavallisesti tekniikka ei tuota minulle ongelmia.
  • hold up
    Hold up a minute. I want to check something.Ive got to be to work now. Why are you holding me up?What is holding up traffic?
  • prairie dog
  • refrain
    us
  • hold out
    I am holding out for more money.How long has he been holding out?How long can they hold out without water?

Sanan pidätellä määritelmät

Selvä! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, liikenteen tilastointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja