TietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitNauris.fiVaihtoautot

Sanan pieni käännös suomi-englanti

 • small
  uk
  us
  In this matter, small continues to be beautiful. Tässä asiassa pieni on yhä edelleen kaunista. There is another small change. Siinä on toinenkin pieni muutos. This is just a small first step. Tämä on vasta ensimmäinen pieni askel.
 • little
  uk
  us
  It went, 'Oh, to have a little house! Se kuului näin: "Oi kun olis pieni tupa! She thinks it is still too little. Hänen mielestään otettu askel on liian pieni. It is the one little perk they have. Se on heidän pieni lisäetunsa.
 • petite
 • low
  us
  The budget proposed by the Commission is very low. Komission esittämä budjetti on aivan liian pieni. In comparison, the Forest Focus budget seems very low. Siihen verrattuna Forest Focus -ohjelman talousarvio on hyvin pieni. 'Because my pension is too low,' says the Italian captain. "Koska eläkkeeni on pieni", sanoo italialainen kapteeni.
 • tiny
  us
  Why? Because Cyprus is a tiny country? Johtuuko tämä sitten siitä, että Kypros on pieni maa? We receive only a tiny proportion of these people. Yhteisöön saapuu vain pieni murto-osa näistä ihmisistä. A tiny, tiny part of this promise has been kept: elections have been held. Pienen pieni osa tästä lupauksesta on pidetty: vaalit on järjestetty.
 • baby
  uk
  us
  And Mrs Matikainen-Kallström, you have a little baby! Ja jäsen Matikainen-Kallström, teillä on pieni vauva! This uprising took place when I was a little baby, just 10 months old. Kansannousu tapahtui kun olin vain kymmenen kuukauden ikäinen pieni vauva. The contact which a small child, and especially a baby, has with its mother fosters the proper emotional development of the child. Yhdysside, jonka pieni lapsi, erityisesti vauva, ja hänen äitinsä muodostavat välilleen vaikuttaa merkittävästi lapsen omaan henkiseen kehitykseen.
 • meager
  A meager piece of cake in one bite.
 • minor
  us
  We have a minor Internet problem. Meillä on pieni Internet-ongelma. He is right about that minor addition. Tämä hänen meille äsken mainitsemansa pieni lisäys on olemassa. I have a rather mundane and minor point. Asiani on pieni ja melko arkipäiväinen.
 • wittle
 • young
  uk
  us
  Moreover, the percentage of farms currently managed by young people is extremely low. Lisäksi nuorten pitämien maatilojen prosenttiosuus on äärimmäisen pieni. This runs the risk of our suddenly also having sects for young people included in the programme. Siinä piilee pieni vaara, että ohjelmissa on yllättäen mukana nuorisolahkoja. It is a very small price to pay for building empathy and understanding between our children and our young people. Se on hyvin pieni hinta, kun vahvistetaan myötämielisyyttä ja yhteisymmärrystä lastemme ja nuortemme välillä.

Sanan pieni määritelmät

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja