Nauris.fiTV-ohjelmatReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan pohdinta käännös suomi-englanti

 • deliberation
  the deliberations of a legislative body or council
 • meditation
 • speculation
  us
 • agitation
  us
  After a storm the sea is in agitation.She causes great agitation within me.the antislavery agitation
 • cogitation
 • consideration
  us
  Should there be a return to the negotiating table, priority must be given to consideration of how to help the poorest countries. Mikäli neuvottelupöytään palataan, etusijalle on asetettava pohdinta siitä, miten auttaa köyhimpiä valtioita. Ethical considerations also are essential with regard to this issue, and we must lay down procedures to ensure independence of scientific research and expertise. Eettinen pohdinta on myös tärkeää tämän asian yhteydessä, ja meidän on laadittava menettelyt tieteellisen tutkimuksen ja asiantuntijoiden työskentelyn riippumattomuuden varmistamiseksi. I know that the speedy drafting and consideration of the report owes a great deal to the enthusiasm and hard work of Mr Miller, and indeed of his shadow rapporteur, Mr Harbour. Tiedän, että mietinnön nopea luonnostelu ja pohdinta on pitkälti Millerin innokkuuden ja kovan työn sekä myös hänen varjoesittelijänsä Harbourin ansiota.
 • pondering
 • thinking
  us
  You believe we have been thinking about it for too long. Teistä pohdinta on kestänyt liian kauan. In this respect, there is also a need for serious thinking about the STOA. Tästä syystä pohdinta on yhtä välttämätöntä STOAssa. The period of reflection is coming to an end, but it does not feel as if very much thinking has been done around Europe. Pohdinta-aika on päättymässä, mutta tuntuu siltä, ettei Euroopan unionissa ole juurikaan harrastettu pohdiskelua.

Sanan pohdinta määritelmät

 • asian ajattelu, mietintä eri mahdollisuuksia punniten
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja