TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppiTietovisat

Sanan polttaminen käännös suomi-englanti

 • burning
  us
  We know that the burning of books meant much more than the burning of books. Tiedämme, että kirjojen polttaminen merkitsi paljon muutakin kuin kirjojen polttamista. Burning gas and coal will, of course, result in CO2 emissions. Kaasun ja hiilen polttaminen tuottaa tietenkin hiilidioksidipäästöjä. After all, wood burning must also be included as a source of carbon. Puun polttaminen on nimittäin laskettava myös hiilidioksidilähteeksi.
 • burn
  us
  We know that the burning of books meant much more than the burning of books. Tiedämme, että kirjojen polttaminen merkitsi paljon muutakin kuin kirjojen polttamista. The worst was not the cigarette burns or electric shocks. Kauheinta ei ollut tupakalla polttaminen ja sähköiskut. Burning gas and coal will, of course, result in CO2 emissions. Kaasun ja hiilen polttaminen tuottaa tietenkin hiilidioksidipäästöjä.
 • cremationCremation removes a significant amount of "closure" from the process of death
 • firing
  us
  After the pots have been glazed, they go back into the kiln for a second firing.
 • incinerationIncineration is not inevitable. Polttaminen ei ole välttämätöntä. Incineration must not be the ultimate aim. Ei saa olla niin, että polttaminen on tosiaan viimeinen keino. Waste incineration by itself cannot be a renewable energy. Jätteiden polttaminen ei sinänsä voi olla uusiutuvaa energiaa.
 • rundownCould you give me the rundown on the new rules?Smith is caught in a rundown, but Jones will come around to score.

Sanan polttaminen määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja