Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan portviini käännös suomi-englanti

 • port
  uk
  us
  Port wine and Roquefort cheese are European products that set the standard around the world. Portviini ja roquefortjuusto ovat eurooppalaisia tuotteita, joita käytetään vertailukohtina ympäri maailmaa. I would be pleased if those historical links did not stop with the Methuen Treaty, but continued with present-day port. Ja toivoisin, että tuosta historiasta ei jäisi jäljelle ainoastaan Methuenin sopimus, vaan että siitä voisi jäädä jäljelle yhä edelleen myös portviini. In practice it is a question of the use of the designation port and sherry on the South African market for products produced in South Africa. Konkreettisesti on kyse portviini- ja sherry-nimen käytöstä Etelä-Afrikan markkinoilla tuotteissa, jotka on valmistettu Etelä-Afrikassa.
 • port wine
  Port wine and Roquefort cheese are European products that set the standard around the world. Portviini ja roquefortjuusto ovat eurooppalaisia tuotteita, joita käytetään vertailukohtina ympäri maailmaa. I should like to refer to just one example, which you will appreciate is very close to my heart, namely that of Port wine. Haluan kertoa vain yhden esimerkin, jonka huomaatte olevan hyvin lähellä sydäntäni, ja se on portviini. An example of this is Port wine, and other such designations of origin to be preserved or created, given that it represents heritage that is universal and, therefore, local and national. Tästä esimerkkinä mainittakoon portviini ja muutkin tällaiset suojeltavat ja vahvistettavat alkuperänimitykset, jotka edustavat universaalia perintöä ja ovat siten paikallista ja kansallista perintöä.
 • porto
 • port, port wine
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja