HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan prosentti käännös suomi-englanti

 • percent
  us
  One percent comes here and is used for the wrong things. Yksi prosentti tulee tänne, ja se käytetään vääriin kohteisiin. Currently, only one percent of our budgets are spent on cross-border health care. Tällä hetkellä rajatylittävään terveydenhuoltoon ohjataan talousarvioistamme vain yksi prosentti. Just one percent of the funds has been allocated to renewable energy and energy savings. Vain yksi prosentti rahastoista on osoitettu uusiutuviin energialähteisiin ja energiansäästöön.
 • percentage
  us
  We argue in favour of a percentage of gross domestic income as our objective. Tavoitteenamme on yksi prosentti bruttokansantulosta. We hear a lot of talk about a certain percentage of the total costs of building a road or railway line. Usein kysymyksessä on vain muutama prosentti tien tai rautatien rakennuskustannuksista. For once, let us not concentrate exclusively on the implementation percentage rates, according to the motto 'High rate good, low rate bad!' . Älkäämme keskittykö tällä kertaa ainoastaan täytäntöönpanon prosenttilukuihin periaatteena: korkea prosentti on hyvä, alhainen on huono!
 • per centOne per cent? It might still have something in it. Prosentti - se voisi kuitenkin vielä sisältää jotakin. It is only one per cent of agriculture, but it is one per cent that changes everything. Luonnonmukaisen maatalouden osuus kaikesta maataloudesta on vain yksi prosentti, mutta tämä yksi prosentti muuttaa kaiken. A few years ago it was only a few per cent. Osuus oli kahdeksan vuotta sitten vain muutama prosentti.

Sanan prosentti määritelmät

Esimerkit

 • 50 prosenttia tarkoittaa puolikasta jostakin.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja