TietovisatViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan puhe käännös suomi-englanti

 • speech
  us
  It is much harder to give a short speech. On paljon vaikeampaa pitää lyhyt puhe. Finally, it is very easy to write a long speech. Lopuksi toteaisin, että on varsin helppoa kirjoittaa pitkä puhe. It was a fascist speech and it has no place in the European Parliament! Äskeinen puhe oli fasistinen puhe, jolla ei ole asiaa Euroopan parlamenttiin!
 • speak
  us
  When we speak of prospectuses we are, of course, speaking about the idea of publicity, market security and better access to investment. Kun puhe on esitteistä, niin puhe on tietenkin julkisuudesta, markkinoiden turvallisuudesta ja investointien paremmasta saannista. Every member has full and unrestricted speaking and voting rights. Kaikilla jäsenillä on rajoittamaton puhe- ja äänioikeus. Mr Simitis, eurospeak is no different from other meaningless political speak. Arvoisa puheenjohtaja Simitis, euroslangi ei ole yhtään sen kummempaa kuin mukaan merkityksetön poliittinen puhe.
 • accent
  In the word "careful", the accent is placed on the first syllable.At this hotel, the accent is on luxury.The name Cézanne is written with an acute accent.
 • address
  uk
  us
  Address by His Holiness the XIVth Dalai-Lama Hänen Pyhyytensä dalai-lama XIV:n puhe Address by Mr Schuster, President of the Slovak Republic Slovakian tasavallan presidentin Rudolf Schusterin puhe Address by Mr Vaclav Havel, President of the Czech Republic Tsekin tasavallan presidentin Vaclav Havelin puhe
 • dissertation
 • language/translations
 • parole
  He will be on parole for nearly two more yearsHe was released on paroleThe defendant shall be sentenced to life without the possibility of parole
 • spoken
  us
  The Italian Prime Minister's spoken contribution added nothing, but was highly counter-productive. Italian presidentin puhe ei todellakaan edistänyt asiaa vaan sillä oli juuri päinvastainen vaikutus. Many colleagues today have spoken on the basis of experience in their own countries of how these issues are handled. Monen kollegan tämänpäiväinen puhe on perustunut heidän kokemukseensa siitä, miten näitä asioita käsitellään heidän kotimaassaan. They are my last reports for this legislative period, in which, counting today, I have spoken nine times on statistical reports. Ne ovat viimeiset mietintöni tällä lainsäädäntökaudella, jonka aikana olen tämänpäiväinen puhe mukaan luettuna puhunut yhdeksän kertaa tilastotiedoista.
 • talk
  us
  Such talk in public damages the Unions' image. Tällainen puhe yleisön edessä vahingoittaa unionin mainetta. All this talk of a sinking ship is just propaganda. Kaikki tämä puhe uppoavasta laivasta on pelkkää propagandaa. We are not just talking about ideology here: we are talking about people's jobs, their quality of life and their long-term prospects. Tässä ei ole puhe pelkästään ideologiasta: puhe on ihmisten työpaikoista, heidän elintasostaan ja heidän pitkän aikavälin suunnitelmistaan.

Sanan puhe määritelmät

Esimerkit

 • Piditkö puheen?
 • Asiasta on ollut puhetta.
 • Hänen puheensa kuulostaa oudolta.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja