TV-ohjelmatJääkiekon MMTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihde

Sanan puhuja käännös suomi-englanti

 • speaker
  us
  (The speaker speaks in English) (Puhuja jatkoi puheenvuoroaan englanniksi.) (The speaker continued in Basque) (Puhuja jatkoi baskin kielellä.) (The speaker continued in English) (Puhuja jatkoi puheenvuoroaan englanniksi.)
 • oratorYou are a very good orator, Mr Sarkozy, but I am not so sure that you are that good a listener. Olette hyvä puhuja, arvoisa Nicholas Sarkozy, mutta en ole niinkään varma, että olette hyvä kuuntelija. The great Greek orator, Demosthenes, once said that no unjust and untruthful power can last for long. Suuri kreikkalainen puhuja Demosthenes sanoi: mikään epäoikeudenmukainen ja valheellinen valta ei voi kestää pitkään. Mr President, Commissioner Mandelson is not only an inspired orator, he is also a tireless negotiator. Arvoisa puhemies, sen lisäksi, että komission jäsen Mandelson on loistava puhuja, hän on myös väsymätön neuvottelija.
 • voice
  us
  The human voice is the oldest musical instrument in historyShe has a pleasant voiceHis low voice allowed him to become a bass in the choir
 • voice/translations

Sanan puhuja määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja