VaihtoautotViihdeBlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan punnita käännös suomi-englanti

 • weigh
  us
  So things need to be weighed up carefully. Asioita täytyy siis punnita huolellisesti. Two interests need to be weighed up in this connection. Siinä pitää punnita kahta etunäkökohtaa. Yes, it is always difficult for us to weigh things up in an individual case. Meidän on tosiaankin aina vaikea punnita asioita yksittäistapauksissa.
 • clock in
  We clocked in at 7:30, but didnt actually do any work until at least 8.Big Joe clocks in at 384 pounds, far outweighing his opponent.
 • consider
  us
  If we look at the statistics and try to consider the exchanges in question, the results are satisfactory. Jos katsomme tilastoja ja jos yritämme punnita kyseessä olevan kaupankäynnin hyviä ja huonoja puolia, tulos on tyydyttävä. We must carefully consider whether such a directive is in fact necessary, and we should only draft legislation if it is required. Meidän pitää punnita huolellisesti, onko se todella välttämätön, ja laatia se vain, jos sitä tarvitaan. The Commission also considers it appropriate to weigh the outcome of initial work on the overall issue before considering any more specific elements. Komissio myös pitää tarkoituksenmukaisena punnita koko asiaa koskevan valmistelutyön tulosta ennen kuin se pohtii enempiä elementtejä.
 • scale
  us
  Please rate your experience on a scale from 1 to 10.The magnitude of an earthquake is measured on the open-ended Richter scale.The Holocaust was insanity on an enormous scale.

Sanan punnita määritelmät

 • mitata jnk paino
 • harkita eri kantilta

Esimerkit

 • punnitse tarkoin eri vaihtoehtoja

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja