VaihtoautotViihdeTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan puolue käännös suomi-englanti

 • party
  us
  A European political party is, first of all, a political party. Euroopan tason poliittinen puolue on ennen kaikkea poliittinen puolue. Putin's party wins, democracy loses. Putinin puolue voittaa ja demokratia häviää. Now there is yet another party ban. Nyt on jälleen kielletty yksi puolue.
 • political party
  uk
  A European political party is, first of all, a political party. Euroopan tason poliittinen puolue on ennen kaikkea poliittinen puolue. The BNP is a political party with its roots in neo-Nazism. Britannian kansanpuolue on poliittinen puolue, jonka juuret juontavat uusnatsismiin. Where a single political party dominates, other voices grow silent. Kun yksi ainoa poliittinen puolue on hallitsevassa asemassa, muut äänet hiljenevät.
 • partisan
  us
  Human rights issues are intensely political but it is a pity when they become the subject of partisan divisions. Ihmisoikeuskysymykset ovat erittäin poliittisia, mutta on sääli, jos ne joutuvat puolue-erimielisyyksien kohteeksi. partisan officer, partisan corpsThey were blinded by partisan zeal

Sanan puolue määritelmät

 • yhteisten aatteiden kannattajien ja samoja poliittisia etuja tavoittelevien kansalaisten yhteenliittymä; poliittinen puolue

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja