HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitNauris.fi

Sanan puu käännös suomi-englanti

 • tree
  uk
  us
  A Portuguese nursery rhyme says a tree is a friend. Portugalilaisen lastenlorun mukaan puu on ystävä. For we all know how long it takes a tree to grow. Sillä me kaikki tiedämme, miten pitkän ajan puu tarvitsee kasvaakseen. We should learn to recognise when a tree has reached its natural height and to respect it for what it is. On opittava huomaamaan, milloin puu on saavuttanut luonnollisen korkeutensa, ja kunnioittamaan sitä sellaisenaan.
 • wood
  Wood regrows, it rots and finds its way back into the natural cycle from which it came. Puu kasvaa, puu mätänee ja yhtyy jälleen luonnon kiertokulkuun siten, kuin se on syntynytkin. They have to know how to char wood before burning it. Pitää osata hiillostaa puu ennen sen polttamista. In fact, in the United States, it produces less energy than wood, even having cost that much. Itse asiassa se tuottaa Yhdysvalloissa vähemmän energiaa kuin puu, vaikka on maksanut yhtä paljon.
 • timber
  us
  It is vital that the EU introduces legislation to ensure that only timber and timber products from legal sources are placed on the EU market. On elintärkeää, että EU ottaa käyttöön lainsäädäntöä sen varmistamiseksi, että vain laillisista lähteistä peräisin olevat puu ja puutuotteet pääsevät EU:n markkinoille. Timber and fish can be said to represent two key products for West Africa's economic and social development. Puu ja kala ovat Länsi-Afrikan taloudellisen ja yhteiskunnallisen kehityksen kaksi avaintuotetta. We the Community have submitted proposals for listing several marine and timber species on CITES, so I think this will be a very important discussion. Yhteisö on esittänyt ehdotuksia, joissa luetellaan CITES-sopimusta varten useita puu- ja kalalajeja, minkä vuoksi pidän tätä keskustelua hyvin tärkeänä.
 • softwood
  SYP is a softwood, but it is harder than many hardwoods.This softwood has been planted extensively throughout Scotland.You should have used softwood for the frame of this shed, instead of overbuilding it like this.
 • woody
  Subshrubs, shrubs, trees and lianas are all woody plantsthe woody parts of a plant
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja