ViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan pyrkimys käännös suomi-englanti

 • endeavor
  us
 • ambition
  us
  I fully agree, and very much hope that this ambition will be confirmed. Olen täysin samaa mieltä ja toivon todella, että tämä pyrkimys vahvistetaan. This image perfectly illustrates the seasonal ritual that this major ambition from 2000 has become. Tämä kuvaa erittäin hyvin tätä kausiluonteista rituaalia, joksi eurooppalainen pyrkimys on muuttunut vuoden 2000 jälkeen. The effort to synchronise the business environment of all 27 Member States seems to me a highly demanding ambition. Pyrkimys yhtenäistää kaikkien 27 jäsenvaltion liiketoimintaympäristö on mielestäni erittäin kunnianhimoinen tavoite.
 • aspirationThe 48-hour working week is a very old aspiration. 48 tunnin työviikko on hyvin vanha pyrkimys. Its aspiration is fine but its application is suspect. Sen pyrkimys on hieno, mutta soveltaminen on kyseenalaista. Sadly, this remains an aspiration rather than a reality. Tämä on valitettavasti edelleen enemmänkin pyrkimys kuin todellisuutta.
 • endeavourFirst, the endeavour concerning the rights of airline passengers. Ensimmäinen on pyrkimys parantaa lentomatkustajien oikeuksia. I believe, therefore, that this endeavour deserves our genuine recognition. Siksi katson, että tämä pyrkimys todella ansaitsee tunnustuksen. It is an endeavour that deserves all of our attention, our energy and our ingenuity. Se on pyrkimys, joka ansaitsee kaiken huomiomme, tarmomme ja kekseliäisyytemme.

Sanan pyrkimys määritelmät

 • aktiivinen halu jonkun päämäärän saavuttamiseksi, jonkun toteuttamiseksi; sellaiseen perustuva toiminta

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja