VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitTietovisatNauris.fiReseptit

Sanan pyyntö käännös suomi-englanti

 • request
  us
  We have a request then, an official request. Virallinen pyyntö on siis esitetty. A final request, Commissioner. Vielä viimeinen pyyntö, hyvä komission jäsen. Where would these requests end? Mihin tuo pyyntö sitten ulottuu?
 • petition
  However, this petition for waiver of parliamentary immunity has been dealt with as if it concerned a Spanish Member of Parliament in a Spanish Parliament. Tämä parlamentaarisen koskemattomuuden pidättämistä koskeva pyyntö on kuitenkin esitetty ikään kuin kyse olisi espanjalaisesta parlamentin jäsenestä ja Espanjan parlamentista. The villagers petitioned the council to demolish the dangerous building.
 • prayer
  us
  Through prayer I ask for Gods blessingsIn many cultures, prayer involves singingChristians recite the Lords Prayer
 • solicitation
 • appeal
  us
  I have an appeal to the rich and the powerful. Minulla on pyyntö rikkaille ja mahtaville. Firstly the appeal to industry that it must be end-user friendly. Ensinnäkin alalle on esitettävä pyyntö, että sen pitää olla loppukäyttäjille myönteinen. An appeal to launch programmes for third countries is also under way. Kolmansia maita koskevien ohjelmien käynnistämistä koskeva pyyntö on myös pantu vireille.
 • application
  us
  Legal action may be taken if the application is rejected. Mikäli pyyntö evätään, asiasta on mahdollista valittaa oikeusteitse. Application to see the complete list of reviewers is refused. Pyyntö saada nähdä tarkastajien täydellinen luettelo hylätään. I ask therefore for the application for referral back to committee to be withdrawn. Pyydän näin ollen, että valiokuntakäsittelyyn palauttamista koskeva pyyntö perutaan.
 • motion
  us
  I have a genuine procedural motion. Minulla on todellinen menettelyä koskeva pyyntö. Mr Cohn-Bendit's motion has been carried, after all, and many comments have been made. Kollega Cohn-Benditin pyyntö on joka tapauksessa otettu huomioon, ja siihen on esitetty useita kommentteja. However, I believe that, if the motion is before me, I must hold a vote on it. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos pyyntö on edessäni, minun on toimitettava siitä äänestys.
 • plea
  This reflects political reality, but I have one plea. Tämä ilmentää poliittista todellisuutta, mutta minulla on yksi pyyntö. That is a plea to Parliament, but also to the Commission. Tämä pyyntö on kohdistettu parlamentille, mutta myös komissiolle. The Council presidency’s plea this morning for somebody in each Member State to take responsibility is well judged. Neuvoston puheenjohtajavaltion tämänaamuinen pyyntö, että joku jokaisesta jäsenvaltiosta kantaisi vastuun, on hyvin perusteltu.
 • requisition
  a requisition for clothing, troops, or moneya requisition for a public meeting

Sanan pyyntö määritelmät

Esimerkit

 • Äidillä oli yksi pyyntö: olkaa kiltisti.
 • Suorituskykyä koskevan palvelun laatukriteerin mukaisesti palveltavien samanaikaisten hakupalvelupyyntöjen vähimmäismäärä on 30 pyyntöä sekunnissa. (komission asetus N:o 976/2009, Liite 1
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja