BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitTietovisatHoroskooppi

Sanan raha käännös suomi-englanti

 • money
  uk
  us
  Of course, money is not everything. Raha ei tietenkään ratkaise kaikkea. We must not throw good money after bad. Emme saa heittää hyvää rahaa hukkaan. It is not the Commission's money; it is not MEPs' money. Se ei ole komission rahaa; se ei ole Euroopan parlamentin jäsenten rahaa.
 • currency
  us
  The common currency cannot go on like this. Yhteinen raha ei voi jatkaa tässä tilanteessa. But the single currency is not an end in itself. Yhteinen raha ei kuitenkaan ole itsetarkoitus. The German mark was a currency with a proud past. Saksan markka on raha, jolla on komea menneisyys.
 • lootthe loot of an ancient cityto loot valuables from a templeto loot a temple for valuables
 • scratch
  us
  Could you please scratch my back?I dont like that new scarf because it scratches my neck.A real diamond can easily scratch a pane of glass.
 • specie- (NL) Feeding animal slaughter waste to the surviving animals within the same animal species is something that can only be dreamed up by somebody for whom financial considerations are paramount. . (NL) Eläinten teurasjätteen syöttäminen niiden henkiin jääneille lajikumppaneille on asia, jonka voi keksiä vain ihminen, jolle ainoastaan raha on merkityksellistä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja