VaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisat

Sanan rahti käännös suomi-englanti

 • freight
  us
  The same conditions must apply to passenger transport as apply to freight transport. Samojen määräysten on oltava voimassa niin rahti- kuin henkilöliikenteessäkin. The distribution of freight and passenger flows is a very important base for effective regional development. Rahti- ja matkustajavirtojen jakautuminen on hyvin tärkeä perusta tehokkaalle aluekehitykselle. Europe needs its railways, mainly for environmental reasons but also for the transport of freight and passengers. Eurooppa tarvitsee rautateitään, pääasiassa ympäristösyistä, mutta myös rahti- ja henkilöliikenteen vuoksi.
 • cargo
  us
  Goods and cargo have been delayed or not transported at all and businesses, both large and small, have been affected. Tavarat ja rahti ovat viivästyneet tai niitä ei ole kuljetettu ollenkaan, ja se on vaikuttanut myös yrityksiin, sekä suuriin että pieniin. It must not be the case that a cargo is rejected in Rotterdam on food safety grounds yet subsequently enters the EU via a different route. Ei pidä olla niin, että Rotterdamissa elintarviketurvallisuuteen perustuvista syistä hylätty rahti kuitenkin myöhemmin tulee EU:hun toista kautta.
 • stowagethe stowage of cargoAccommodations were so poor I think we were in stowage, with the rest of the cargo.Our stowage disappeared down the chute, into the employee only cargo area, never to be seen again by man.

Sanan rahti määritelmät

 • korvaus tavaran kuljetuksesta, rahti-, kuljetusmaksu

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja