ViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatBlogit

Sanan rajallinen käännös suomi-englanti

 • expendableOil and other expendable resources are frequently the subject of military disputes.The anti-aircraft rocket is fired from an expendable launch platform.The research department was deemed expendable, and its funding was not renewed.
 • finite
  us
  Last but not least, nuclear power is a finite resource. Vielä lopuksi eräs tärkeä seikka. Ydinvoima on rajallinen voimavara. The soil is a finite and non-renewable natural resource. Maaperä on rajallinen ja uusiutumaton luonnonvara. in writing. - Spectrum is a finite resource in the telecommunications industry. kirjallinen. - (EN) Lähetystaajuudet ovat rajallinen voimavara televiestintäalalla.
 • limited
  us
  The EU must be limited and effective. EU:n on oltava rajallinen ja tehokas. Our scope is therefore limited. Sen vuoksi liikkumatilamme on rajallinen. Yet this report is limited in scope. Ulottuvuudeltaan tämä mietintö on kuitenkin rajallinen.
 • restricted
  us
  The present epidemic is anything but restricted. Tämänhetkinen epidemia ei ole rajallinen! At the moment, the scope is relatively restricted. Tällä hetkellä kantama on verrattain rajallinen. The scope of the proposed directive is truly restricted. Direktiiviehdotuksen soveltamisala on todellakin rajallinen.

Sanan rajallinen määritelmät

Esimerkit

 • Kiintiö asiakasta kohti on rajallinen.
 • Oleskelutila on rajallinen.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja