ViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTietovisatBlogit

Sanan rakennelma käännös suomi-englanti

 • construction
  us
  That is how the construction was blown apart. Juuri tähän rakennelma kaatui. Europa is not merely a political construction, but an intellectual living space. Eurooppa ei ole pelkästään poliittinen rakennelma, vaan se on henkinen elinalue. However, it was recognized that the construction was not adequate in the long term. Myönnettiin kuitenkin, ettei rakennelma ollut tarkoituksenmukainen pitkällä aikavälillä.
 • construct
  That is how the construction was blown apart. Juuri tähän rakennelma kaatui. Europa is not merely a political construction, but an intellectual living space. Eurooppa ei ole pelkästään poliittinen rakennelma, vaan se on henkinen elinalue. Right from the start, the euro was a completely misjudged construct that was bound to fail. Euro oli alusta lähtien täysin väärin arvioitu rakennelma, joka oli tuomittu epäonnistumaan.
 • edifice
  us
  The edifice that is the European Union should not end up like the Tower of Babel. Euroopan unionin rakennelma ei nimittäin saa sortua niin kuin Baabelin torni. So I wonder, Mr President, whether this whole edifice is not set to come tumbling down. Arvoisa puhemies, minä ihmettelen, onko koko mahtava rakennelma sortumassa. If we continue as we are then at some point the edifice will crumble, like so many of our childhood dreams. Jos jatkamme nykyiseen tapaan, rakennelma luhistuu jossain vaiheessa, kuten niin monet lapsuuden unelmistamme.
 • erection
  us
  The Empire State Building was once the worlds tallest erectionHe placed his newspaper on his lap to hide his erection
 • structure
  us
  Remove it and the whole structure is undermined. Jos se poistetaan, koko rakennelma heikentyy. This fragile structure is based on respect for other people's culture. Näin hauras rakennelma perustuu toisen kulttuurin kunnioittamiseen. Se perustuu lain kunnioittamiseen. Maastricht II is not a supranational structure for independent countries, it is a structure in its own right. Maastricht II ei ole itsenäisten valtioiden päällä oleva lisärakennelma, vaan se on itsenäinen rakennelma.

Sanan rakennelma määritelmät

Esimerkit

 • Lapsena teimme palikoista kaikenlaisia rakennelmia.
 • Kasvihuone, koirankoppi ja asumukset ovat rakennelmia.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja