VaihtoautotBlogitViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan rampa käännös suomi-englanti

 • cripple
  If I am a cripple in Ireland, I am a cripple in Europe. Jos olen rampa Irlannissa, olen rampa muuallakin Euroopassa. The Communist system, to borrow the words of Alexander Solzhenitsyn, was based on lies and terror, and was a crippled system that was unacceptable to human nature. Kommunistinen järjestelmä, lainatakseni Alexander Solzhenitsynin sanoja, perustui valheisiin ja terroriin, ja se oli rampa järjestelmä, jota ihmisluonto ei voinut hyväksyä. He returned from war a cripple.
 • lame
  You made us elect Mr Barroso by saying that it was urgent and now you are going to have a 'lame duck' Commission which will just keep going until a decision can be taken. Saitte meidät valitsemaan puheenjohtaja Barroson sanomalla, että se oli kiireellistä, ja nyt teillä tulee olemaan komissio, joka on rampa ankka ja joka vain jatkaa, kunnes päätös voidaan tehdä. a lame leg, arm or muscle
 • crippled
  us
  The Communist system, to borrow the words of Alexander Solzhenitsyn, was based on lies and terror, and was a crippled system that was unacceptable to human nature. Kommunistinen järjestelmä, lainatakseni Alexander Solzhenitsynin sanoja, perustui valheisiin ja terroriin, ja se oli rampa järjestelmä, jota ihmisluonto ei voinut hyväksyä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja