TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatViihde

Sanan rangaista käännös suomi-englanti

 • punish
  us
  It would be like punishing virtue. Se olisi samaa kuin rangaista hyveestä. thirdly, lawbreakers to be punished; kolmanneksi rangaista lakia rikkovia; Until then we should not punish ourselves. Sitä odotellessa emme saisi rangaista itseämme.
 • penalize
  European farmers must not be penalized for the Commission's mismanagement. Eurooppalaisia maanviljelijöitä ei pidä rangaista sen takia, että komissio ei toimi niin kuin pitäisi. Naturally, mobile citizens must not be penalized by discriminatory double taxation. On itsestään selvää, ettei rajojen yli liikkuvia kansalaisia saa rangaista syrjivällä kaksinkertaisella verotuksella. Those who opt to work reduced hours should not be penalized in terms of career advancement. Niitä, jotka haluavat tehdä lyhennettyä työaikaa, ei tulisi rangaista heikentämällä heidän uramahdollisuuksiaan.
 • pain
  us
  I wish to say that if you want to punish the Council, Mr Cohn-Bendit, there are other far more practical and less painful ways of doing it than to punish me. Arvoisa jäsen Cohn-Bendit, haluan sanoa, että jos haluatte rangaista neuvostoa, on olemassa paljon käytännöllisempiä ja tuskattomampia keinoja kuin minun rankaisemiseni. The greatest difficulty lies in treating patients with chronic pain.I had to stop running when I started getting pains in my feet.

Sanan rangaista määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja