ViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan rannikko käännös suomi-englanti

 • coast
  us
  Galicia's green coast is gradually turning black. Galician vihreä rannikko on vähitellen muuttumassa mustaksi. That is running smoothly, now the Danube, and soon the Atlantic Coast. Siellä asiat sujuvat oikein hyvin. Nyt on kyseessä Tonavan alue, ja pian Atlantin rannikko. Furthermore, the coast is protected under national and local legislation. Lisäksi rannikko on suojeltu kansallisen ja paikallisen lainsäädännön mukaisesti.
 • inshore
 • seashore
 • shore
  us
  How do you think we can create a Union for the Mediterranean, bringing the northern and southern shores closer together, if the southern shore does not come? Miten meidän pitäisi muodostaa Välimeren unioni ja tuoda pohjoinen ja eteläinen rannikko lähemmäs toisiaan, jos eteläinen ei ilmesty paikalle? lake shore;  bay shore;  gulf shore;  island shore;  mainland shore;  river shore;  estuary shore;  pond shore;  sandy shore;  rocky shoreThe seamen were serving on shore instead of in ships

Sanan rannikko määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja