BlogitTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiReseptitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan rappeutua käännös suomi-englanti

  • decay
    Industry has been decimated or allowed to decay. Teollisuus on suureksi osaksi hävitetty tai sen on annettu rappeutua. There is a great need for purely physical reconstruction, but also for the development of the economy and infrastructure that were allowed to fall into decay during the nineties. Kyse on suuresta puhtaasti fyysisestä jälleenrakentamisen tarpeesta, mutta kyse on myös sen infrastruktuurin ja sen talouden rakentamisesta, jonka annettiin rappeutua 1990-luvun aikana. The pair loved to take pictures in the decaying hospital on forty-third street.
  • degenerate
    Safety issues simply cannot be allowed to degenerate into shabby national politics at the will of any Member State. Turvallisuuskysymysten ei voi antaa rappeutua raukkamaiseksi kansallisen politiikan harjoittamiseksi minkään jäsenvaltion tahdon mukaisesti. The codons.In the cult of degenerates, acts of decency, kindness and modesty could be seen as acts of apostasy.
  • deteriorate
    to deteriorate the mind
  • go to seed
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja