BlogitReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotHoroskooppi

Sanan rasitus käännös suomi-englanti

 • stress
  us
  Go easy on him, hes been under a lot of stress lately.Some people put the stress on the first syllable of “controversy”; others put it on the second.“Emphasis” is stressed on the first syllable, but “emphatic” is stressed on the second.
 • inconvenience
 • strain
  us
  Next, you have to recognise the long-term strain that pensions are putting on the government and make that very clear. Toiseksi on tunnustettava pitkäaikainen rasitus, jonka eläkkeet aiheuttavat valtiolle, ja se on tehtävä täysin selväksi. Some may wonder what we are letting ourselves in for, and others whether the Union will be put under too great a strain. Toiset saattavat pohtia sitä, mihin olemme oikein päätämme pistämässä, ja toiset sitä, kohdistuuko unioniin liian suuri rasitus. This puts an increased strain on its sensitive environment and means that road-building and maintenance costs are correspondingly higher. Herkkään ympäristöön kohdistuva rasitus on näin ollen tällä alueella hyvin suuri ja myös teiden rakennus- ja ylläpitokustannukset ovat muita korkeammat.

Sanan rasitus määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja