TietovisatBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan ratkaiseva käännös suomi-englanti

 • crucialYet this is still the crucial issue. Kuitenkin se on yhä ratkaiseva kysymys. The role of the UN is crucial here. YK:lla on tässä ratkaiseva rooli. We have entered a crucial phase of talks. Neuvotteluissa on alkanut ratkaiseva vaihe.
 • broken
  us
  Like other speakers in the debate, I believe however that success depends crucially upon preventive work and efforts made before the disease has broken out. Muiden keskusteluun osallistuneiden tavoin uskon kuitenkin, että ennalta ehkäisevällä työllä ja ennen taudin puhkeamista toteutetuilla toimilla on ratkaiseva merkitys tuloksen kannalta. My arm is broken!the ground was littered with broken bones
 • decisiveWe are facing a decisive year. Edessämme on ratkaiseva vuosi. There will be a decisive settlement. Sen myötä saadaan ratkaiseva sopimus. Parliament's will is always decisive. Parlamentin tahto on aina ratkaiseva.
 • definitiveI believe that, setting aside my opinions, this is the definitive textual reference. Uskon, että tämä on, omista mielipiteistäni riippumatta, ratkaiseva tekstiviittaus. We believe that while geographical origin is important, it is certainly not the conclusive or definitive factor. Uskomme, että vaikka maantieteellinen alkuperä on tärkeä tekijä, se ei varmastikaan ole lopullinen tai ratkaiseva tekijä. The definitive strengthening of Parliament’s role as co-legislator might also be mentioned, this being something that we need to promote. Euroopan parlamentin aseman ratkaiseva vahvistaminen lainsäädäntömenettelyssä voidaan myös mainita, sillä kyse on asiasta, jota meidän on edistettävä.
 • pivotal
  us
  The decision of the Constitutional Court in Karlsruhe will be pivotal. Karlsruhen perustuslakituomioistuimen päätös on ratkaiseva. Mr President, the past week has been pivotal for the future of the Union. Arvoisa puhemies, juuri kulunut viikko oli unionin tulevaisuuden kannalta ratkaiseva. Turkey has a pivotal role to play as a gateway between West and East and we should be sending positive and welcoming signals. Turkilla on ratkaiseva asema porttina idän ja lännen välillä, ja meidän pitäisi lähettää myönteisiä ja suosiollisia signaaleja.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja