TietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogit

Sanan rauhallisesti käännös suomi-englanti

 • calmly
  us
  This is a time to act calmly and prudently. Nyt on toimittava rauhallisesti ja varovaisesti. You are acting with caution, calmly, but purposefully. Toimitte varovaisesti ja rauhallisesti mutta samalla määrätietoisesti. In this situation, we politicians must respond calmly and perceptively. Tässä tilanteessa meidän poliitikkojen on vastattava rauhallisesti ja tarkkanäköisesti.
 • leisurelyHe goes about his business in a leisurely mannerAs we had a free morning, we went on a leisurely walk around the city.
 • moderatelyDuring the debate, they disagreed plainly, but moderately.They were at least moderately happy with their bonuses.
 • peacefully
  us
  We who wish to demonstrate peacefully must also learn from the battles. Meidän, jotka haluamme osoittaa mieltä rauhallisesti, on myös otettava opiksi taisteluista. It is important, necessary and essential for the process to take place peacefully. On tärkeää, välttämätöntä ja oleellista, että prosessi sujuu rauhallisesti. Peaceable passers-by, who wanted to celebrate 1956 peacefully, were not allowed to do so. Rauhanomaisille ohikulkijoille ei annettu mahdollisuutta juhlistaa vuotta 1956 haluamallaan tavalla rauhallisesti.
 • sedately
 • serenelyBesides, it was made calmly, serenely and unemotionally and with full respect for the Ahtisaari plan in the country's parliament. Lisäksi se tehtiin rauhallisesti, tyynesti ja tunteilematta ja kunnioittaen täysin Ahtisaaren suunnitelmaa maan parlamentissa.

Sanan rauhallisesti määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja