ReseptitNauris.fiTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan rauhoittava käännös suomi-englanti

 • soothing
  soothing musica soothing ointmentsoothing words
 • anodyne
  Classical music is rather anodyne
 • ataractic
 • balmy
 • balsamic
 • reassuring
  The situation in Eastern Europe is also far from reassuring. Tilanne ei suinkaan ole rauhoittava Itä-Euroopassakaan. At the same time, what we have heard from the Commission is reassuring. Samaan aikaan komission viesti on ollut rauhoittava. There is only one reassuring aspect to this unfortunate situation: a proper, comprehensive mid-term review. Tässä valitettavassa tilanteessa on vain yksi rauhoittava tekijä: asianmukainen ja kokonaisvaltainen väliarviointi.
 • sedative
  We also have to voice our concern that the committee that has been appointed may well be a mere formality, a sort of sedative pill to calm down the public and us as well. Meidän on myös ilmaistava huolemme siitä, että muodostettu komitea voi hyvinkin olla pelkkä muodollisuus, eräänlainen rauhoittava lääke julkisuuden ja myös meidän rauhoittamiseksemme.
 • tranquilizer
 • appeasing
 • calming
  The joint resolution takes this approach and is a positive step which will have a calming effect and spread confidence in those markets most affected by the crisis. Yhteinen päätöslauselma tähtää siihen, ja on myönteistä, että siinä pyritään ainakin antamaan rauhoittava ja luottamusta herättävä ruiske kriisin kaikkein pahiten runtelemille markkinoille.
 • comforting
  An analysis of the situation prior to the crisis reveals the comforting fact that we have already done a lot. Analyysissa, jossa arvioitiin tilannetta ennen kriisiä, on tullut esiin se rauhoittava tosiasia, että olemme tehneet paljon. I realise that this is not a comforting thought, but, on the contrary, a reason to implement the measures mentioned in the report with even more determination. Tämä ei ole mielestäni rauhoittava ajatus, mutta sitä vastoin se on peruste panna mietinnössä mainitut toimet täytäntöön jopa vielä päättäväisemmin. The Marinos report that the European Parliament has just adopted presents a very comforting view of the implementation of the stability and convergence programmes within the framework of the EMU. . (FR) Marinosin mietinnössä, jonka Euroopan parlamentti on juuri hyväksynyt, esitetään erittäin rauhoittava näkemys vakaus- ja lähentymisohjelmien toteuttamisesta EMU:ssa.
 • pacificatory
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja