TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeJääkiekon MMTietovisatBlogitReseptit

Sanan rehellisyys käännös suomi-englanti

 • honesty
  us
  Honesty and transparency have been sacrificed to expedience. Rehellisyys ja avoimuus on uhrattu laskelmoinnin alttarille. Honesty: telling the truth even when it is not comfortable to do so. Rehellisyys: totuuden kertominen silloinkin, kun sitä ei ole mukava kertoa. What has become of the honesty involved in admitting that reforms sometimes hurt? Missä on rehellisyys, jota tarvitaan sen myöntämiseen, että uudistukset saattavat tehdä kipeää?
 • sincerity
 • fairnessYou know what they are, I have already listed them: fairness, clarity, transparency, consistency and making allowance for the fact that not everyone in the world has managed to come as far as we have. Te tunnette ne kriteerit, mainitsin ne juuri. Rehellisyys, yksiselitteisyys, avoimuus, johdonmukaisuus ja sen huomioon ottaminen, että kaikki maailman ihmiset eivät ole vielä niin pitkällä kuin me. Some questioned the fairness of the new laws
 • integrality
 • integrity
  us
  What is being done to ensure the integrity of those who enforce these controls? Miten on pyritty varmistamaan näitä tarkastuksia toimeenpanevien rehellisyys? There was one reasonable part, which was the part about fair return to guarantee integrity in sport. Mietinnössä oli yksi järkevä osa. Siinä käsitellään oikeudenmukaista korvausta, jolla varmistetaan urheilun rehellisyys. I would need to be able to say that these are all Commissioners whose integrity and good judgement are beyond reproach. Minun pitäisi pystyä sanomaan, että nämä kaikki ovat komission jäseniä, joiden rehellisyys ja hyvä arviointikyky ovat moitteiden yläpuolella.

Sanan rehellisyys määritelmät

 • valheita välttävä luonteenomaisuus

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja