TietovisatNauris.fiReseptitBlogilistaHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan riippuvainen käännös suomi-englanti

 • dependent
  us
  Agriculture is heavily dependent on EU subsidies. Maatalous on voimakkaasti riippuvainen EU:n tuista. The European Union is dependent on energy imports. Euroopan unioni on riippuvainen energian tuonnista. In military terms European is very dependent on the US. Sotilaallisella alueella Eurooppa on lisäksi erittäin riippuvainen Yhdysvalloista.
 • addict
  If a pocket is picked, for example in Brussels, we may be dealing in some cases with a drug addict acquiring money so that he can buy his drugs. Kun joku tekee taskuvarkauden, esimerkiksi Brysselissä, siinä voi osaltaan olla kyse siitä, että esimerkiksi huumausaineista riippuvainen henkilö hankkii itselleen rahaa huumeiden ostoa varten. The financial perspectives are clearly not sufficient and we have a TV-addicted Council of Ministers, that is to say that their external priorities are led by the latest TV headlines. Rahoitusnäkymät eivät - selvästikään - ole riittäviä, ja ministerineuvosto on riippuvainen televisiosta eli television uusin pääaihe sanelee sen ulkopoliittiset painopisteet.
 • addicted
  The financial perspectives are clearly not sufficient and we have a TV-addicted Council of Ministers, that is to say that their external priorities are led by the latest TV headlines. Rahoitusnäkymät eivät - selvästikään - ole riittäviä, ja ministerineuvosto on riippuvainen televisiosta eli television uusin pääaihe sanelee sen ulkopoliittiset painopisteet.
 • contingent
  Certainly, as far as Parliament is concerned, next year's budget is seriously contingent upon our ability to dispose of the leases of Belliard I and II building and of the Van Maerlant buildings. Etenkin parlamentin ensi vuoden talousarvio on merkittävästi riippuvainen kyvystämme hoitaa Belliard I- ja II -rakennuksen ja Van Maerlant - rakennusten vuokrasopimukset. The success of his undertaking is contingent upon events which he cannot control.a contingent estate
 • hooked
  us
  a hooked noseHe will never leave her because he is hooked on her chocolate chip cookies.You only have to try heroin once to become hooked.
 • reliant
  As has been said, Ireland relies very heavily on landfill - I think only Greece is more reliant. Kuten sanottiin, Irlanti on hyvin riippuvainen kaatopaikoista - luullakseni vain Kreikka on niistä riippuvaisempi. The European Financial Stabilisation Fund is a large off-balance sheet vehicle reliant on a credit rating. Euroopan rahoitusvakausrahasto on laaja-alainen taseen ulkopuolinen väline, joka on riippuvainen luottoluokituksesta. As you know, Bulgaria was most seriously affected and is the only country completely reliant on Russian gas. Kuten tiedätte, kriisi vaikutti eniten Bulgariaan, ja se on ainoa Venäjän kaasusta täysin riippuvainen valtio.
 • addicted to

Esimerkit

 • Valtion talous on suuresti riippuvainen ulkomaanavusta.
 • Hän on riippuvainen tupakasta.
 • Huumeriippuvaiset rahoittavat riippuvuutensa
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja