TietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan riittämätön käännös suomi-englanti

 • deficient
  us
  The problem is the deficient coordination within the Council and also within the governments of the Member States. Ongelmana on riittämätön koordinointi neuvoston ja myös jäsenvaltioiden hallitusten sisällä. Deficient monitoring facilities and the governments' failure to supply appropriate briefings often make it impossible for the national parliaments to perform their function. Puutteelliset valvontamahdollisuudet ja hallitusten riittämätön tiedon jakaminen estävät kansallisia parlamentteja usein hoitamasta tehtäviään.
 • inadequateThe tool, then, is inadequate. Näin ollen työvälinekin on riittämätön. The reduction target is inadequate. Vähennystavoite on riittämätön. This is inadequate in many respects. Se on monessakin suhteessa riittämätön.
 • insufficientLegislation is insufficient, still. Lainsäädäntö on edelleen riittämätön. Any other reform will be insufficient. Mikä tahansa muunlainen uudistus on riittämätön. The recovery plan is insufficient and has no focus. Elvytyssuunnitelma on riittämätön ja kohdistamaton.
 • poor
  uk
  us
  - inadequate and poorly-defined data protection. - riittämätön ja huonosti määritelty tietosuoja. Unfortunately, this text is a poor one and does not go far enough. Valitettavasti tämä teksti on huono ja riittämätön. The causes include inadequate information, poor eating habits, a lack of physical activity and even a shortage of sports facilities. Lihavuuden syitä ovat muun muassa riittämätön tieto, epäterveelliset ruokailutottumukset, liikunnan puute ja jopa liikuntatilojen puute.
 • scarce
  us

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja