HoroskooppiViihdeReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan riittävä käännös suomi-englanti

 • sufficient
  us
  Controls alone are not sufficient. Pelkät tarkastukset eivät ole riittävä toimenpide. This number of licences is sufficient. Tällainen lupien määrä on riittävä. A coordinating contact point is sufficient. Yksi yhteensovittamispiste on toivottava ja riittävä.
 • adequateIt must, however, also be adequate. Sen on kuitenkin oltava myös riittävä. We think that the funding is adequate. Rahoitus on mielestämme riittävä. The programme must be adequately funded. Ohjelmalla pitää olla riittävä rahoitus.
 • enough
  uk
  us
  However, it is nowhere near enough. Se ei kuitenkaan ole läheskään riittävä. Reasonable suspicion cannot be enough. Perusteltu epäily ei voi olla riittävä. Is it sterilised enough at 133 degrees? Onko 133 astetta riittävä sterilisoinnille?
 • equal
  us
  Simply rotating the presidencies of both the Commission and the Council is enough to represent the equality of all countries. Komission ja neuvoston kiertävä puheenjohtajuus on riittävä keino edustaa tasavertaisesti kaikkia valtioita. Equal and adequate access to health care remains a problem for some women outside the Union, but in the Member States as well. Riittävä pääsy hoitoon on unionin ulkopuolella sekä myös jäsenvaltioissa joskus vielä ongelma. I must therefore state clearly that gender equality and an appropriate representation of women in leading roles in itself constitutes an active component of European competitiveness. Siksi minun on sanottava selkeästi, että tasa-arvo ja naisten riittävä osuus johtavista asemista ovat jo itsessään aktiivinen osa Euroopan kilpailukykyä.
 • working
  us
  Furthermore, it currently lacks an operational and sufficient budget; we are working with the extension of a budget that expired almost a year ago now. Lisäksi komissiolta puuttuu nyt toimiva ja riittävä talousarvio, sillä sen voimassaoloaika päättyi lähes vuosi sitten. Työskentelemme tällä hetkellä lisätalousarviolla. This would be a way of guaranteeing sufficient flexibility for existing energy production plants, especially peaker and emergency power plants, to function up to the end of their working life. Näin taattaisiin riittävä jousto olemassa oleville energiantuotantolaitoksille, erityisesti huippu- ja varavoimaloille toimia pitoaikansa loppuun. It is clear that continued support for this renewal is a sine qua non without which it will be impossible adequately to secure working and safety conditions and the conservation of fish stocks. On selvää, että uudistamiseen myönnettävän tuen jatkuminen on ehdoton edellytys, jota ilman työolojen ja työturvallisuuden riittävä turvaaminen ja kalavarojen suojelu on mahdotonta.

Sanan riittävä määritelmät

 • sellainen, joka riittää; tarpeeksi mittava, tarpeet täyttävä

Esimerkit

 • Riittävä D-vitamiinin saaminen on tärkeää.
 • Edellytyksenä tehtävään palkkaamiselle on valituksi tulevan riittävä koulutus.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja