TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitNauris.fiHoroskooppiTietovisat

Sanan rikas käännös suomi-englanti

 • rich
  us
  It is a country of rich cultural traditions. Kyseisen maan kulttuuriperintö on rikas. Azerbaijan is potentially a rich country. Azerbaidzan on rikas maa, jolla on paljon mahdollisuuksia. This is a key issue, as Brazil has a rich but fragile environment. Se on tärkeä asia, sillä Brasiliassa on rikas mutta haavoittuvainen luonto.
 • wealthy
  - (NL) Europe is wealthy and powerful. . (NL) Eurooppa on rikas ja mahtava. Russia is now wealthy enough to buy up energy infrastructure throughout Europe. Venäjä on tällä hetkellä niin rikas, että se pystyy ostamaan energiainfrastruktuuria koko Euroopasta.
 • loaded
  Lets leave the TV; the car is loaded already.No funny business; this heaters loaded!He sold his business a couple of years ago and is just loaded.
 • well-to-do
  Some philosophers aver that the well-to-do should be taxed at a higher rate than poorer people
 • affluent
  us
  The Third World is too poor to consider matters of this kind, and in affluent America, company profits are more important than any other considerations. Kolmas maailma on liian köyhä kiinnittääkseen huomiota tällaisiin asioihin, ja rikkaassa Amerikassa ovat liikevoitot tärkeämpiä kuin kaikki muut näkökohdat. They were affluent, but aspired to true wealth.
 • baller
  Did you see that car? He’s such a baller
 • flush
  The hunters flushed the tiger from the canebrake.A covey of quail flushed from the undergrowth.Sand down the excess until it is flush with the surface.
 • well-off
  He was expecting a large inheritance from a well-off aunt.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja