HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotTietovisatViihdeReseptit

Sanan ristiriita käännös suomi-englanti

 • contradiction
  So that is a real contradiction. Tässä on siis todellinen ristiriita. So there is a constant contradiction. Tässä on siis jatkuva ristiriita. There is a certain contradiction here. Tässä piilee eräänlainen ristiriita.
 • conflict
  Then there really would be a conflict. Silloin olisi kyseessä oikea ristiriita. The conflict is not about the content but about the form. Ristiriita ei koske sisältöä vaan muotoa. That is the conflict which we currently find ourselves in. Tämä on se ristiriita, johon usein ajaudumme.
 • disagreement
  us
  There is no disagreement here between the Commission and the Council, or between the Council and Parliament. Se ei ole komission ja neuvoston tai neuvoston ja parlamentin välinen ristiriita. If this is not possible - and at the moment we have a disagreement with Mexico here - then these agreements should not be signed. Jos se ei ole mahdollista, niin silloin näitä sopimuksia ei saa allekirjoittaa. Tällä hetkellä meillä on ristiriita Meksikon kanssa. There may be a legal interpretation as to when that disagreement was confirmed but, as far as we are concerned, it was confirmed at the conciliation meeting. Sen tulisi olla 30 miljoonaa euroa. Siitä, milloin ristiriita varmistui, saattaa olla oikeudellinen tulkinta, mutta tietääksemme se varmistui sovittelukokouksessa.
 • cross-purpose
  We are working at cross-purposes here, if youre trying to reduce the count and Im trying to increase it.
 • variance
  In my view, this variance is, in the majority of cases, more imagined than real. Minusta tämä ristiriita on hyvin usein enemmän kuviteltu kuin todellinen. Depending on the variance of the type constructor, the subtyping relation of the simple types may be either preserved, reversed, or ignored for the respective complex types.

Sanan ristiriita määritelmät

 • kahden asian välillä oleva ero, jota ei saisi olla ja poliisit puuttuvat asiaan
 • osapuolten välillä vallitseva, aistimusten, kokemusten, näkemysten, vakaumusten tms. erilaisuudesta tai merkittävästä poikkeamisesta tila

Esimerkit

 • Yksityisyydensuoja ja sananvapaus voivat toisinaan olla ristiriidassa keskenään.
 • Välillämme ollut näkemysten ristiriita johtui pelkästä väärinkäsityksestä
 • Ristiriitojen syveneminen saattaa kärjistyä konfliktiksi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja