HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatViihde

Sanan ristiriitainen käännös suomi-englanti

 • contradictory
  us
  The report is clearly contradictory. Mietintö on selvästi ristiriitainen. However, the document is contradictory. Asiakirja on kuitenkin ristiriitainen. This report is also a contradictory report. Siksi tämä mietintö on niin ristiriitainen.
 • ambivalent
  us
  In this respect, the role of advertising is ambivalent. Tältä osin mainonnan rooli on ristiriitainen. The only problem, Mr President of the Commission, is this: why it is so ambivalent, so tentative, and so vague? Mutta arvoisa komission puheenjohtaja, miksi asiakirja on niin ristiriitainen, niin epäröivä, miksei siinä puhuta selkeää kieltä? He has an ambivalent relationship towards his parents
 • incoherentIt is unfortunate that the incoherent and contradictory text resulting from the vote on the Herzog report will not clarify the debate. Valitettavasti Herzogin mietinnöstä toimitetusta äänestyksestä tulokseksi saatu epäjohdonmukainen ja ristiriitainen teksti ei selkeytä keskustelua. When we confronted her, she gave us a hasty, incoherent explanation.After just a few drinks, he becomes incoherent.

Sanan ristiriitainen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja