TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitReseptitHoroskooppi

Sanan rotu käännös suomi-englanti

 • race
  us
  We must also remove the word 'race' from our discourse. Meidän on myös lakattava käyttämästä keskusteluissamme sanaa " rotu" . Race and gender are already covered, as is employment. Rotu ja sukupuoli on jo katettu, niin myös työ. As far as I am concerned, I believe that there is only one race - the human race. Minun käsittääkseni on olemassa vain yksi rotu - ihmisrotu.
 • breed
  us
  At first reading, my Group also called for labelling the breed and region of origin of the animal involved. Ryhmäni ajoi ensimmäisessä käsittelyssä innokkaasti sitä, että myös kyseessä olevan eläimen rotu ilmoitettaisiin sekä alue, jolta se on lähtöisin. From 2003, all beef will be labelled with place of birth, place of fattening, place of slaughter, breed and age of the animal. Kaikkeen naudanlihaan merkitään vuodesta 2003 alkaen eläimen syntymäpaikka, kasvatuspaikka, teurastuspaikka, rotu ja ikä. This breed of European politicians is prepared to do anything to impose its vision of Europe and to do so against the wishes of the people, if necessary. Tämä eurooppalaisten poliitikkojen rotu on valmis tekemään kaikkensa saadakseen voimaan oman visionsa Euroopasta ja tekee sen tarvittaessa vastoin kansalaisten tahtoa.
 • strain
  us
  There is a strain of madness in her family.They say this years flu virus is a particularly virulent strain.to strain a rope; to strain the shrouds of a ship

Sanan rotu määritelmät

 • maantieteellisesti rajoittunut ihmisjoukko, jonka perinnölliset ulkonäköominaisuudet erottavat sen muista vastaavista (ei ole olemassa yksiselitteistä luonnontieteellistä määritelmää
 • jonkin tai joidenkin pysyvien ominaisuuksien mukaan erottuva ryhmä samaan lajiin kuuluvia kasveja

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja