VaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihde

Sanan säännöllinen käännös suomi-englanti

 • regular
  us
  Regular coordination with the Western Group has also borne fruit. Läntisen ryhmän kanssa tehty säännöllinen yhteensovittaminen on myös tuottanut tulosta. A regular dialogue on this with Parliament is most welcome. Säännöllinen keskustelu aiheesta parlamentin kanssa on erittäin toivottua. Regular exercise does not mean that we have to take exercise in every free minute. Säännöllinen liikunta ei tarkoita, että liikuntaa olisi harrastettava aina, kun meillä on vapaa-aikaa.
 • cyclicThe weather had a cyclic pattern of rain and sunBenzene and cyclohexane are both cyclic compounds
 • isochronal
 • normal
  us
  Organize the data into third normal formA number whose individual digits in a given base representation follow a uniform distribution is said to be simply normalA number that is normal for every base b ≥ 2 is said to be absolutely normal
 • periodic
  us
  Finally, an essential additional element is the periodic inspection of boilers and air conditioning systems. Myös lämmityskattiloiden ja ilmastointijärjestelmien säännöllinen tarkastaminen on oleellista. According to standard practice, no new mandate is required for periodic protocols renewing fisheries agreements. On nimittäin vallitseva käytäntö, että pöytäkirjamuotoisten kalastussopimusten säännöllinen uudistus ei edellytä uusia neuvotteluvaltuuksia. The obligation to report side effects and submit periodic reports to the authorisation authority ensures continuous comprehensive assessment of any given medical product. Sivuvaikutusten ilmoitusvelvollisuudella ja velvollisuudella esittää lupaviranomaiselle säännöllinen kertomus varmistetaan kaikkien lääkkeiden jatkuva kokonaisvaltainen arviointi.
 • weak
  us
  They easily guessed his weak computer passworda weak timber; a weak ropeweak resolutions; weak virtue

Sanan säännöllinen määritelmät

 • useita kertoja ja määrätyin väliajoin tapahtuva

Esimerkit

 • säännöllinen monitahokas
 • säännöllisen verbin taivutus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja