TV-ohjelmatReseptitBlogitNauris.fiTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan säästäväinen käännös suomi-englanti

 • economical
  us
  Really, he should be apologizing to this House for misleading it and being economical with the truth. Hänen täytyisi todella pyytää anteeksi tältä parlamentilta johdettuaan sen harhaan ja oltuaan säästäväinen totuuden osalta. Mr President, the European institutions must be aware that they have a responsibility and also an obligation to guarantee the European citizen an efficient and economical administration. Arvoisa puhemies, unionin toimielinten on tunnettava vastuunsa ja velvollisuutensakin taata kansalaisilleen tehokas ja säästäväinen hallinto. He was an economical person by nature.
 • frugal
  us
  This frugal and forward-looking budget has resulted from good cooperation such as one can only dream of - with Parliament, and with the rapporteurs. Tämä säästäväinen ja kaukonäköinen talousarvio on syntynyt sellaisen parlamentin ja esittelijöiden kanssa tehdyn hyvän yhteistyön tuloksena, josta voidaan vain haaveilla.
 • thrifty
  This Parliament has been thrifty and you know that. Parlamentti on ollut säästäväinen, ja te tiedätte sen. It is thrifty and rigorous, and the payment appropriations account for just 1.04% of GNP, while 1.08% has been provided in the financial perspective for expenditure. Se on säästäväinen ja kurinalainen ja maksumäärärahojen osuus bruttokansantuotteesta on vain 1,04 prosenttia, kun rahoitusnäkymissä on varauduttu 1,08 prosentin menoihin. a thrifty person
 • spare
  us
  a spare dietI have no spare time.a spare anchor; a spare bed or room
 • sparing

Sanan säästäväinen määritelmät

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja