BlogitReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan saarto käännös suomi-englanti

 • blockadeThe borders must be controlled, and the blockade must be lifted. Rajoja on valvottava ja saarto on lopetettava. It is hindered by the blockades preventing goods from entering the area. Sen toteuttamisen tekee mahdottomaksi saarto, jolla estetään tavaroiden tuominen alueelle. The blockade must end, with the re-opening of crossings in and out of Gaza. Saarto on lopetettava, ja Gazan alueelta johtavat rajanylityspaikat avattava uudelleen.
 • block
  us
  Furthermore, the block by four States in the General Affairs Council last Monday highlights the extent of the problem. Toisaalta neljän valtion saarto maanantaisessa yleisten asioiden neuvostossa on todisteena ongelman suuruudesta. a block of icea block of stone
 • embargoStop the political and economic embargo immediately. Lopettakaa poliittinen ja taloudellinen saarto välittömästi. The democratic opposition in Cuba wants the embargo to be lifted. Kuuban demokraattinen oppositio haluaa, että saarto lopetetaan. The political and economic embargo needs to be lifted immediately. Poliittinen ja taloudellinen saarto on lopetettava välittömästi.
 • encirclement
 • siege
  us
  The destruction remains and the siege continues. Saarto ja tuhoaminen jatkuvat. It is true that a siege always causes regrettable suffering. On totta, että saarto saa aina aikaan valitettavia kärsimyksiä. We must insist that the Israeli siege of Gaza and the appalling human suffering that it is causing for the 1.5 million inhabitants should be lifted immediately and without preconditions. Meidän on vaadittava Israelia lopettamaan välittömästi ja ehdoitta Gazan saarto ja hirvittävä inhimillinen kärsimys, jota se aiheuttaa 1,5 miljoonalle asukkaalle.

Sanan saarto määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja