TietovisatTV-ohjelmatReseptitBlogitViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan samanlainen käännös suomi-englanti

 • alike
  us
  Its legislation is to apply equally to all, to large and small countries alike. Sitä koskevan lainsäädännön on oltava kaikille samanlainen, niin suurille kuin pienillekin maille. There are two of reasons for this: works of art are not quantifiable: no two ideas are alike. Tämä johtuu kahdesta syystä: älyllisen työn tulosta ei voi koskaan mitata määrällisesti, eikä yksi idea ole koskaan samanlainen kuin toinen. The twins were alike.
 • similar
  us
  The situation with the Internet is similar. Tilanne on samanlainen internetin osalta. The Commission took a similar view. Komission kanta oli samanlainen. Similar conditions can also be found in other countries. Tilanne on samanlainen myös eräissä muissa maissa.
 • equal
  us
  The objective is that training should be equal. Tavoitteena on samanlainen koulutus kaikkialla. Its legislation is to apply equally to all, to large and small countries alike. Sitä koskevan lainsäädännön on oltava kaikille samanlainen, niin suurille kuin pienillekin maille. It is based on the very opposite of the idea of people's equal, unique and inviolable worth. Se rakentuu sen ajatuksen vastakohdan varaan, että ihmisillä on samanlainen, ainutlaatuinen ja loukkaamaton arvo.
 • equivalent
  us
  In this framework, a manifesto is needed, a resolution which will be the equivalent of what 8 May 1950 meant for Europe. Tämän kehyksen sisällä tarvitaan ohjelmajulistus, päätöslauselma, jolla olisi samanlainen merkitys kuin toukokuun 8. päivällä 1950 on eurooppalaisille. The EU common agricultural policy must guarantee that its tools have equivalent effect and that there is equal access to the EU budget as well as the national budgets of the Member States. EU:n yhteisellä maatalouspolitiikalla on taattava, että sen välineillä on samanlainen vaikutus ja että EU:n talousarviota ja jäsenvaltioiden talousarvioita voidaan käyttää tasapuolisesti. A square may be equivalent to a triangle.
 • homogeneous
  uk
  us
  The function f(x,y)=x^2+y^2 is homogeneous of degree 2 because f(\alpha x,\alpha y)=\alpha^2 f(x,y).
 • like
  us
  The Brok report is rather like this. Elmar Brokin mietintö on aika samanlainen. Blood is not an item of merchandise like any other. Veri ei ole samanlainen hyödyke kuin muut. Energy is not a marketable commodity like any other! . (FR) Energia ei ole samanlainen kauppatavara kuin muut!
 • of a kind
  All floor traders are of a kind, and most burn out by their late thirties.
 • same
  us
  This is exactly the same as in Burma. Tilanne on aivan samanlainen kuin Burmassa. Mr President, the scenario is the same. Arvoisa puhemies, kyseessä on samanlainen tapaus. Will the situation be the same everywhere? Onko tarve kaikkialla samanlainen?
 • unvarying
  You can be sure of our unvarying attentionThe prizewinning carrots were of an unvarying size

Sanan samanlainen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja