ReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan sarjakuva käännös suomi-englanti

 • comics
 • cartoon
  us
  A new model strip cartoon has just been distributed to Members showing how exciting the work of the European Parliament is, with glamorous young male and female characters. Parlamentin jäsenille on juuri jaettu uusi sarjakuva, jossa kuvataan, kuinka jännittävää parlamentin työ on, ja jossa esiintyy hohdokkaita nuoria mies- ja naispuolisia hahmoja.
 • comic
  us
  I have the brochure here, and everyone can see that it is a comic strip and therefore fictional. Minulla on esite kädessäni, ja kaikki voivat nähdä, että se on sarjakuva ja siksi kuvitteellinen. A former UK minister said that in the United Kingdom the Charter of Fundamental Rights will have as much legal force as the . The is a comic for children in the United Kingdom. Eräs Yhdistyneen kuningaskunnan entinen ministeri taas totesi, että perusoikeuskirjalla on Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhtä suuri lainvoima kuin , joka on brittiläinen lasten sarjakuva. comic genius
 • comic strip
  us
  I have the brochure here, and everyone can see that it is a comic strip and therefore fictional. Minulla on esite kädessäni, ja kaikki voivat nähdä, että se on sarjakuva ja siksi kuvitteellinen.
 • sequential art

Sanan sarjakuva määritelmät

 • joukko perättäin esitettyjä piirrettyjä kuvia, jotka muodostavat yhtenäisen tarinan

Esimerkit

 • lukea sarjakuvia
 • Sarjakuvan juuret ovat elokuvan tavoin vankasti populaarikulttuurissa, mutta nykyään valtavirtasarjakuvan ohella elää myös ei-kaupallinen ja kokeileva sarjakuva.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja