VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatNauris.fiReseptitBlogitHoroskooppi

Sanan sekaannus käännös suomi-englanti

 • confusion
  us
  Mr Sonik, there has been some confusion. Hyvä jäsen Sonik, tässä on tapahtunut jokin sekaannus. Mr President, there was confusion. Arvoisa puhemies, asiassa oli sekaannus. It is a fact that confusion helps nobody. Tosiasia on, että sekaannus ei auta ketään.
 • misunderstanding
  us
  Mr President, unfortunately that was a misunderstanding. Arvoisa puhemies, se oli valitettavasti sekaannus. This confusion between homophobia, the definition of which is ‘fear of what is the same’, and an aversion to homosexuality is a source of misunderstandings. Sekaannus homofobian, joka määritellään "samankaltaisuuden peloksi", ja homoseksuaalisuutta kohtaan tunnetun vastenmielisyyden välillä aiheuttaa väärinkäsityksiä. I was in attendance in the committee at this time and I am not aware that this report was voted. I think there has been a misunderstanding or a mistake within the secretariat of the committee. Olin silloin läsnä valiokunnassa, enkä huomannut, että mietinnöstä olisi äänestetty, ja luulenkin, että kyseessä on valiokunnan sihteeristön sekaannus tai virhe.
 • commotion
  The commotion is justified, given the nature of the topic, but the confusion is not. Levottomuus on aiheen luonteen vuoksi oikeutettua, mutta sekaannus ei.
 • complication
 • disorientation
 • turmoil
  us

Sanan sekaannus määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja