Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan seura käännös suomi-englanti

 • bee
  us
  geography beeCride out, Now now Sir knight, shew what ye bee,
 • salon
  us
 • society
  uk
  us
  This society has been known for centuries for its colorful clothing and tight-knit family structureIt was then that they decided to found a society of didgeridoo-playing unicyclistsThe gap between Western and Eastern societies seems to be narrowing
 • assembly
  us
  In order to change the bearing, you must first remove the gearbox assembly.instructions for assemblyassembly line
 • association
  us
  It is a voluntary association but they had to spend £1, 700 last year to restock with fish waters that have been depleted. Seura on vapaaehtoisjärjestö, mutta heidän täytyi viime vuonna käyttää 1 700 puntaa kalakannan palauttamiseen vesialueille, joissa se on tuhoutunut.
 • band
  us
  valence band; conduction band
 • companionship
  It may be said that companionship also, the fact of being together is something that needs in some way to be protected. Voidaan sanoa, että myös seura, yhdessäolo on tuote, hyvä, jota on jollain muotoa suojeltava. Companionship that is based on culture, psychology, science, friendship or distant kinship may also deserve protection - why not! Myös seura, jolla on kulttuuripohja, psykologinen tai tieteellinen pohja, ystävyyspohja tai kaukainen sukulaisuuspohja ansaitsee suojelua, miksipä ei! I am prepared to accept that line of argument but it then needs to be developed fully and not applied exclusively to companionship of a sexual nature. Olen valmis tekemään tämän johtopäätöksen, mutta se on tehtävä varoen eikä vain rajoittamalla seura sen seksuaaliseen ulottuvuuteen.
 • company
  uk
  us
  If we follow the old adage 'you will be judged by the company you keep', what message does the USA's presence in this group of refusniks send to the world? Jos on uskominen vanhaa sanontaa ?seura tekee kaltaisekseen?, millaisen viestin Yhdysvaltojen kuuluminen tähän kieltäytyjien joukkoon antaa maailmalle? A company of actorsthe boys in Company C

Sanan seura määritelmät

Esimerkit

 • etsiä seuraa
 • Naapurissa pidettiin seurat.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja