TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan seurakunta käännös suomi-englanti

 • parish
  us
  It was based on the geographic unit of organisation, which was most popular in Ireland, it was a church community called the parish. Se järjestäytyi maantieteellisen yksikön pohjalta, joka oli Irlannissa suosituin malli, ja tässä tapauksessa kyseessä oli kirkollinen yhteisö, seurakunta eli parish.
 • church
  uk
  us
  Then the entire congregation got up and said 'Amen', which made the whole church reverberate. Sitten koko seurakunta nousi seisomaan ja sanoi "aamen", niin että koko kirkko raikui. It was based on the geographic unit of organisation, which was most popular in Ireland, it was a church community called the parish. Se järjestäytyi maantieteellisen yksikön pohjalta, joka oli Irlannissa suosituin malli, ja tässä tapauksessa kyseessä oli kirkollinen yhteisö, seurakunta eli parish. I am voting in favour of this Commission, not because I agree with everything it stands for, but because it is the embodiment of the broad church of European governments. Äänestän komission puolesta – en tosin siksi, että olisin samaa mieltä kaikista asioista sen kanssa, vaan siksi, että siinä yhdistyy jäsenvaltioiden hallitusten sekalainen seurakunta.
 • congregationThen the entire congregation got up and said 'Amen', which made the whole church reverberate. Sitten koko seurakunta nousi seisomaan ja sanoi "aamen", niin että koko kirkko raikui.
 • parish church

Sanan seurakunta määritelmät

Esimerkit

 • Hervannan seurakunta
 • Helsingin juutalainen seurakunta
 • ...ja Pyhään Henkeen, pyhän yhteisen seurakunnan, pyhäin yhteyden, syntien anteeksiantamisen, ruumiin ylösnousemisen ja iankaikkisen elämän. (Apostolinen uskontunnustus
 • ”Sekalainen seurakunta” tarkoittaa ”heterogeenista ihmisjoukkoa”.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja