ViihdeHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan seuraus käännös suomi-englanti

 • consequence
  us
  Is that what they call an unintended consequence? Onko tämä niin kutsuttu tahaton seuraus? It is a consequence of our promoting human rights. Se on seuraus siitä, että korostamme ihmisoikeuksia. The black economy is a logical consequence of this. Johdonmukainen seuraus tästä on harmaan talouden syntyminen.
 • sequentA sequent a, b \vdash c, d could be interpreted to correspond to an Existential Graph, whose expression in Existential Graph Interchange Format would be ~[(a) (b) ~[(c)] ~[(d)]], which in ordinary language could be expressed as "a and b give c or d".
 • consequentHis retirement and consequent spare time enabled him to travel more.
 • corollaryThat is the corollary of free movement. Ne ovat suora seuraus vapaasta liikkuvuudesta. It is true that the corollary of this situation is a specific internal price. On totta, että tämän välitön seuraus ovat sokerin sisäiset erikoishinnat. The internal market is already a corollary of the commandment "thou shalt consume". Sisämarkkinat ovat jo nyt luonnollinen seuraus käskystä "kuluta".
 • effect
  us
  It is the most serious, but not the only effect. Se on vakavin seuraus mutta ei ainoa. However, cause and effect are being reversed here. Tässä kuitenkin syy ja seuraus vaihtavat paikkaansa. However, child labour is both a cause and an effect of poverty. Lapsityövoima on kuitenkin sekä köyhyyden syy että sen seuraus.
 • implicationWhat are the implications of this situation as regards enlargement? Mikä seuraus tällä on laajentumisen yhteydessä?
 • repercussionAnother repercussion is that repair activities are carried out by hired companies. As a result, the overall business layout is unclear, especially to these temporary staff. Toinen seuraus on se, että korjaustöihin käytetään alihankkijayrityksiä, minkä vuoksi erityisesti väliaikaiset työntekijät eivät ole tietoisia yrityksen tilanteesta. You realize this little stunt of yours is going to have some pretty serious repercussions.the repercussion of sound
 • result
  us
  As a result, everything gets through. Seuraus on, että kaikki menee läpi. It will be the result of our efforts, not an instrument. Se on toteuttamiemme toimien seuraus, ei väline. What is the result of inefficient and failing security policies? Mikä on tehottoman ja epäonnistuneen turvallisuuspolitiikan seuraus?

Sanan seuraus määritelmät

 • jostain aiheutuva tilanne tai tapahtuma, tulos

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja