TV-ohjelmatReseptitTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppi

Sanan sieltä käännös suomi-englanti

  • thence
    us
    My area has 90 islands, and one can imagine some of the stress involved in getting the animals from the islands to the mainland, and thence on further long journeys. Alueellani on 90 saarta, ja jokainen osaa jossain määrin kuvitella, minkälaista stressiä eläimille aiheuttaa niiden saaminen saarilta mantereelle ja sieltä vielä pitemmällekin. I came thenceCross fix at 6000 feet, thence descend to 3000 feet and fly direct to MAP (missed approach point
  • therefrom
    Article 23 of the Universal Islamic Declaration of Human Rights says that no one shall be forced to leave the country of his residence or be arbitrarily deported therefrom. Yleismaailmallisen islamilaisten maiden ihmisoikeuksien julistuksen 23 artiklassa todetaan, että ketään ei saa pakottaa lähtemään asuinmaastaan tai karkottaa sieltä summittaisesti.

Sanan sieltä määritelmät

  • etäällä olevasta, suhteellisen laajasta tai epätarkasti määritellystä paikasta, josta puhuja puhuu mutta johon hän ei osoita katseellaan tai eleillään; vrt.

Esimerkit

  • Auto on tuotu sieltä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja