ViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan siistiä käännös suomi-englanti

 • clean
  uk
  us
  There is no such thing as a 'clean' war. "Siistiä" sotaa ei ole olemassa. Like politics, sport will always be a dirty business, but there is undoubtedly room for it to clean up its act. Urheilu on, kuten politiikkakin, aina likaista bisnestä, mutta sen käytäntöjä voidaan varmasti siistiä. Where European legislation is playing a role in this, though, we have pro-actively started to clean up and lighten this load. Olemme kuitenkin alkaneet ennakoivasti siistiä ja keventää tätä rasitetta, sikäli kuin EU:n lainsäädännöllä pystytään vaikuttamaan asiaan.
 • tidy
  The Poles and the Germans also have a bit of tidying up to do. Myös puolalaisten ja saksalaisten täytyy vähän siistiä tilannettaan. We have therefore tried to do some tidying up, to clarify and to consolidate, but that does not make it a revolution. Olemme sen vuoksi yrittäneet siistiä työjärjestystä jonkin verran, selkeyttää ja vahvistaa, mutta ei mitään vallankumouksellista. Simplification must mean more than a neat and tidy system in Brussels which cannot be feasibly applied at Member State level. Yksinkertaistamisen pitää tarkoittaa muutakin kuin Brysselissä toimivaa huoliteltua ja siistiä järjestelmää, jota ei voida helposti soveltaa jäsenvaltioiden tasolla.
 • tidy up

Sanan siistiä määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja