TietovisatVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan siitä käännös suomi-englanti

 • spawn
  According to ICCAT, the current spawning stock biomass is less than 15% of what it was before fishing began. ICCAT-komission mukaan kutevan tonnikalakannan biomassa on nykyisin alle 15 prosenttia siitä, mitä se oli ennen kalastuksen aloittamista. Now the scientists agree that there are an estimated 400 000 tonnes of haddock spawning stock biomass in the North Sea. Nyt tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että kutevan koljakannan biomassa Pohjanmerellä on arviolta 400 000 tonnia. If we start to be restrictive towards one another, we do not have a common fisheries policy, because what is the use of fish spawning in our area if we are not allowed to catch them ourselves? Jos ryhdymme rajoittamaan toistemme toimintaa, ei kalastuspolitiikka ole yhteistä, ja mitä hyötyä on siitä, että kalat kutevat meidän vesissämme, jos emme saa kalastaa niitä?
 • thence
  us
  We would have Commissioners whose appointment had not been approved, whose role in the Commission was uncertain and who would be in danger of not having their appointments renewed a few months thence. Komissioon liittyisi jäseniä, joiden nimitystä ei olisi vahvistettu, joiden asema komissiossa olisi epäselvä ja joiden nimitystä ei siitä syystä välttämättä uudistettaisi muutaman kuukauden kuluttua. I came thenceCross fix at 6000 feet, thence descend to 3000 feet and fly direct to MAP (missed approach point
 • conceive
  us
  That means that from the moment you are conceived, you are five times more likely to die through abortion than starvation. Se tarkoittaa, että siitä hetkestä alkaen kun hedelmöitys tapahtuu, abortti on viisi kertaa todennäköisempi kuolinsyy kuin aliravitsemus. It is almost impossible to conceive of such a huge figure or to think about the social dislocation and misery that will cause. On melkein mahdotonta kuvitella mielessään niin suurta lukua tai käsittää sitä sosiaalista sekaannusta ja kurjuutta, joka siitä aiheutuu. We talk about a fertility problem, but this is not a fertility problem: it is a refusal to let millions of babies conceived be born. Syntyvyyden lasku ei johdu hedelmällisyyden heikkenemisestä. Se johtuu siitä, että miljoonilta alkunsa saaneilta lapsilta kielletään oikeus syntyä.
 • thereof
  us
  there is no mention of high oil prices or to the consequences thereof; siihen ei sisälly mainintaa öljyn korkeista hinnoista tai siitä aiheutuvista vaikutuksista; Vision and ambition with regard to sound policy is one thing, convincing people thereof and getting them on board is another. Kunnolliseen politiikkaan liittyvät visio ja kunnianhimo ovat oma asiansa, ja kokonaan toinen asia on ihmisten saaminen vakuuttuneiksi siitä ja siihen mukaan. My group agrees with the other groups that exhaust emissions and noise should be taken account of in the external costs and in the charging thereof. Ryhmäni on muiden ryhmien kanssa samaa mieltä siitä, että pakokaasupäästöt ja melu olisi otettava huomioon ulkoisissa kustannuksissa ja niistä perittävissä maksuissa.

Sanan siitä määritelmät

 • määrätystä lähellä olevasta paikasta
 • määrätystä käsiteltävästä asiasta tai tilanteesta puhuttaessa
 • kehittyä alkiosta eläväksi poikaseksi siitoksen tuloksena
 • lisääntyä nopeasti ja lukuisasti

Esimerkit

 • Menepäs pois siitä.
 • Ota siitä uusi lautanen.
 • Töihin siitä senkin laiskamato!
 • Kyllä se siitä.
 • -- sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, --
 • Kylläpä ne todellakin sikiävät!
 • Joko se tuonnekin on siinnyt...

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja