TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitTietovisatReseptit

Sanan siitä lähtien, kun käännös suomi-englanti

  • ever since
    In practice, Sudan has been in a state of war ever since it gained independence. Käytännössä Sudanissa on vallinnut sotatila siitä lähtien, kun se itsenäistyi. Unfortunately, ever since Portugal joined the EU, this right to compensation has been 0%. Valitettavasti siitä lähtien, kun Portugali liittyi EU:hun, hyvitystä on annettu nolla prosenttia. That has been the case ever since 14 November 2003, when this legal provision entered into force. Tämä on ollut sääntönä siitä lähtien, kun säädös tuli voimaan 14. marraskuuta 2003.
  • since
    us
    Mr President, I have been trying to get the floor since I came in. Arvoisa puhemies, olen yrittänyt saada puheenvuoroa siitä lähtien, kun tulin tänne. They have been taking measures even since the failure in Copenhagen. Ne ovat toteuttaneet toimia jo siitä lähtien, kun Kööpenhaminassa epäonnistuttiin. This has been our common conviction since the crisis began last year. Tämä on ollut yhteinen näkemyksemme siitä lähtien, kun kriisi viime vuonna alkoi.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja